В новия епизод на младият учен Мардин открива след дълго

...
 В новия епизод на младият учен Мардин открива след дълго
Коментари Харесай

Къде се крие смисълът в тайнственото пътуване разкрива новият епизод на „Канага“

 В новия епизод на младият академик Мардин открива след дълго блуждаене смисъла на своето пътешестване. Дали приключението е към своя край или пред него се отваря ново начало, разберете първо във.

Следвайки все по-ясните си видения, Мардин се среща с наследника на античното кралско семейство. Последният представител на кралската фамилия се оказва следващият непосредствен другар на изчезналия татко на младия академик. Какво вижда той във физика?

В продължение на диалога си с маркиза, Мардин схваща, че той и татко му са имали общи визии за света, само че и разнообразни способи за постигането им. Радикалните способи на наследника на кралската фамилия се разграничават от тези на татко му. Дали маркизът има общо с изгубването на родителя на Мардин, вижте първо във.

Докато младият академик разплита следващата мистерия, Йаз и неговите другари се впускат в премеждие, от което няма връщане обратно. Момчетата проникват в световна компания за сигурност, само че какво ги чака там?

Какво схваща Мардин от диалога си с маркиза? Защо Йаз се пробва да саботира световната компания и нейната активност? Проследете развръзката в новия епизод на.-->

Не пропускайте да гледате вълнуващата развръзка на международната уеб продукция на 27 декември във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР